best websites of the world
Features

ELYSEE – Charter your dream this summer

Με καταγωγή το Παρίσι, η Elisabeth Bourdon εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και διευθύνει το διεθνές πρακτορείο ναύλωσης σκαφών αναψυχής της από την Ελλάδα, την χώρα που η ίδια πιστεύει πως είναι η πιο όμορφη και κεντρική τοποθεσία της Μεσογείου που προσφέρει τη μεγαλύτερη έμπνευση. Η ELYSEE Yachts έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αποκλειστικά και διάσημα πρακτορεία. Ρωτήσαμε την Elisabeth Bourdon σχετικά με τον εκθαμβωτικό κόσμο του yachting.

Elisabeth, με τι έχει να κάνει το yachting; Το yachting είναι το να βιώνεις την πραγματική πολυτέλεια, μια απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, μια ζωτική αποστασιοποίηση από την καθημερινή ζωή, την ευκαιρία να παρατηρήσεις το καταπληκτικό σου περιβάλλον και τα εξαιρετικά οφέλη που προέρχονται από την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής στη θάλασσα. Απλά φανταστείτε τον εαυτό σας αγκυροβολημένο στο Κάπρι ή σε ένα καταπληκτικό ορμίσκο της Μυκόνου με τους δικούς σας ανθρώπους. Είναι η στιγμή που πάντα ονειρευόσασταν και μπορείτε να πείτε με ειλικρίνεια: δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από αυτό! Μια σπάνια στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι ήρωες της σύγχρονης εποχής νιώθουν την ανάγκη να δραπετεύσουν από την πίεση της καθημερινής ζωής μια στο τόσο. Το yachting προσφέρει τον καλύτερο τρόπο να φορτίσετε τις μπαταρίες με έναν ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο προτού ξεκινήσει ένας νέος κύκλος υποχρεώσεων. Μια εμπειρία που είναι « Καλύτερη από SPA». Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που ταιριάζει σε τόσους ανθρώπους.

Γιατί επιλέξατε την Ελλάδα; Αυτήν την ερώτηση θα μπορούσε να την απαντήσει ο οποιοσδήποτε έμπειρος yachtsman. Αυτό το μέρος του κόσμου είναι η απόλυτη παιδική χαρά για όσους αγαπούν το άθλημα αυτό. Αγαπώ τούτη τη χώρα τόσο – τα έχει όλα: θάλασσα, ήλιο, διασκέδαση, τα πιο όμορφα τοπία, τις καλύτερες παραλίες και τα πιο μαγευτικά καταφύγια σε συνδυασμό με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία … και τόσα πολλά ακόμα. Η Ελλάδα είναι επίσης μια από τις ελάχιστες περιοχές που προσφέρουν 8μηνη σεζόν. Η Elysee Ltd έχει τη δυνατότητα να χειριστεί αποτελεσματικά ένα πραγματικά διεθνές πρακτορείο από εδώ. Ένα πρακτορείο το οποίο πραγματοποιεί τα όνειρα yachting των πελατών μας σε κάθε μέρος του κόσμου. Είμαστε κατάλληλα τοποθετημένοι στο κέντρο της Μεσογείου και λειτουργούμε από εδώ σε κάθε της σημείο.

 Η Elysee έχει επίσης γίνει σημείο αναφοράς σε ότι αφορά και τον χώρο των πωλήσεων σκαφών αναψυχής… Είναι αλήθεια πως η ELYSEE Ltd. κατέχει εξαιρετική γνώση της διεθνούς αγοράς μέσα από ένα πολύ καλό δίκτυο ιδιοκτητών, διαχειριστών, πληρωμάτων σκαφών και συνεργατών παγκοσμίως. Έχουμε ένα εξαιρετικά καλό πορτφόλιο σκαφών που ανήκαν στο παρελθόν σε άλλους και είμαστε σε προνομιακή επαφή με τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές τους ενώ παράλληλα έχουμε εκτεταμένη πείρα στο να παραδίδουμε νέες κατασκευές. Ειδικευόμαστε στο να φέρνουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες συμφωνίες και στο να τους ικανοποιούμε.

Ποιοι είναι οι κατασκευαστές που προτιμάτε; Αντιπροσωπεύουμε με πολλή περηφάνια τους Wim Van Der Valk, Cerri Cantieri Navali και Johnson Yachts,οι οποίοι παράγουν μερικά από τα καλύτερα semi-custom and custom σκάφη. Επίσης έχουμε μια προνομιακή σχέση με μερικά από τα καλύτερα ναυπηγεία, κατασκευαστές και σχεδιαστές σκαφών στον κόσμο, συμπεριλαμβανόμενων και των ICON Shipyard, Mondo Marine, Baglietto, Bertram, San Lorenzo, ISA, Heesen και πολλούς άλλους. Αυτό που ένας αγοραστής θεωρεί τέλεια αγορά εξαρτάται από το γούστο, τις ανάγκες, τις επιθυμίες του/της καθώς και τα χρήματα που επιθυμούν να διαθέσουν. Διεθνώς φημισμένοι σχεδιαστές και ναυπηγοί συνεργάζονται μαζί μας ώστε να εκπληρώσουμε τα όνειρα των πολύ ιδιαίτερων και απαιτητικών μας πελατών.

Elysee, ποιο είναι το μήνυμα σας προς τους αναγνώστες μας; Το όνειρο σας αυτό το καλοκαίρι είναι ένα CHARTER ! Η ELYSEE Yachts διαχειρίζεται ένα μεγάλο πορτφόλιο σκαφών αναψυχής διαθέσιμων για ναύλο σε όλα τα μεγέθη και σε κάθε σημείο του κόσμου. Από τα πολύ απομονωμένα cruiser για νεόνυμφους στα μεγαλύτερα και πιο αποκλειστικά super yachts, έχουμε ένα σκάφος για κάθε πελάτη και προϋπολογισμό. Εξυπηρετούμε κάθε έναν διακεκριμένο πελάτη μας με πάθος, ενδιαφέρον και απόλυτη εμπιστευτικότητα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σκάφος αναψυχής, το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή να δοκιμάσετε το σκάφος που ονειρεύεστε ναυλώνοντας το. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Στην ELYSEE Ltd. έχουμε εξαιρετική γνώση της παγκόσμιας αγοράς και ένα υπέροχο δίκτυο καταπληκτικών σκαφών, αφοσιωμένων πληρωμάτων και εξαιρετικών συνεργατών οι οποίοι προσφέρουν τέλειες υπηρεσίες. Ειδικευόμαστε στο να φέρνουμε το καλύτερο yachting και τις καλύτερες bespoke υπηρεσίες στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Καλώς ήρθατε στην ELYSEE YACHTS Ltd.

Info

Elysee Yachts Sotiros

Dios 20 & Iroon Polytechniou 43 18535 Piraeus, GREECE 

24/7 Telephone Support: +30 6977 34 95 63

Tel.: +30 210 411 60 71 Fax: +30 210 411 60 61

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ